Over BurkiBouw


Een veelzijdig en professioneel bouwbedrijf

BurkiBouw is een jong, professioneel bouwbedrijf dat zich onderscheidt in veelzijdigheid en kwaliteit. Ons bedrijf is gevestigd in de omgeving van Nijmegen (Beuningen), maar in korte tijd hebben wij het werkgebied uitgebreid naar heel Nederland. Want de vraag naar een bouwbedrijf of klusbedrijf dat meer doet dan alleen het karwei klaren neemt toe.

Bouwen en klussen; van ontwerp tot afwerking

Bij ons vindt u dat beetje meer. Onze expertise is breed en wij zijn inzetbaar voor ontwerp tot afwerking. Wij begeleiden u op de moeilijke weg van idee tot oplevering en helpen u bij de keuzes en mogelijkheden die u onderweg kunt tegenkomen. Wij bouwen niet alleen; met een oprechte betrokkenheid en waardevol advies kunnen wij een perfect eindresultaat garanderen. U bepaalt, wij leveren kwaliteit op maat.

Geen verrassingen

Onze werkwijze is open en eerlijk, van de vrijblijvende offerte tot de oplevering. Wij maken een duidelijke planning voor het project, u heeft één aanspreekpunt en u krijgt garantie op elke klus. Dus geen verrassingen. De lijntjes zijn kort en het contact is persoonlijk. Op die manier hebben wij tot ieders tevredenheid talloze klussen geklaard.

Ruwbouw, afbouw en afwerking

Wij doen alles tussen het bouwrijp maken van een terrein en de inrichting van woning, kantoor of bedrijfspand. Dat komt neer op elke klus die u maar kunt bedenken. Meubels op maat? Doen we. Vloerbedekking? Laat dat maar aan ons over. Systeemplafonds? Geen probleem. Dat geldt ook voor schilderwerk, vloerverwarming en CV-installaties. Funderingen, bestrating, sloopwerk; we kunnen het allemaal.

Bij elke fase van een bouwproject hebben wij een lijstje met mogelijke werkzaamheden geplaatst. U vindt deze bij ‘Ruwbouw’, ‘Afbouw’ en ‘Afwerking’. Staat uw klus er niet tussen?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over een specifieke klus of bouwproject? Wilt u meer weten over of ons bouwbedrijf, onze werkwijze? Neem dan contact met ons op of gebruik de ‘Wij bellen u’-mogelijkheid. Wij staan u graag te woord.


Een gratis offerte

Via onze handige offerteformulier vraagt u snel een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Wij bellen u

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.